11/12-19, 16.00 | HardoxDet börjar närma sig vintertider, vilket även innebär att nästa sektionsmöte äntligen är stundande.Denna gång ska vi inte välja en styrelse, utan istället ta farväl av den tidigare styrelsen!Detta gör vi i ett mysigt Hardox, med mat till hands, och en bar som såklart är öppen! Den nya posten mottagningsrådgivare ska även tillsättas.Mer info om valet av mottagningsrådgivare kan ni läsa i Jennifers inlägg i Facebook-gruppen “Livet på OPEN” eller hittas här. NOTERA:Motion, interpellation, enkel fråga eller misstroendeförklaring av förtroendevald skall vara styrelsen tillhanda senast onsdag 27/11-19. Skulle du ha några andra frågor går det hur bra som helst att kontakta vem som helst i styrelsen!Är du mot förmodan osäker på vilka som sitter i styrelsen är det bara att titta in på opensektionen.se/styrelsen, alternativt hitta oss på Facebook eller i skolan. Glöm inte att attenda facebook-eventet, där vi kommer att släppa mer info. Länken till eventet hittas här.

Categories: Nyhet

0 Comments

Lämna ett svar