Nu har ett bra tag in i läsåret passerat och det är äntligen dags för ert första sektionsmöte (SM)! Inte nog med att det är SM; Det är dessutom val-SM och det ryktas om att det bjuds på mat!!!

Under detta sektionsmöte kommer en ny styrelse att väljas och då är det just ni, Ettan, som ska kandidera till posterna inom styrelsen:

Ordförande
Vice-Ordförande
Kassör
Mottagningsansvarig och Vice-Mottagningsansvarig
Klubbmästare och Vice-Klubbmästare
Näringslivsansvarig
Program AnsvarigStudent (PAS)
Kommunikations- och Informationsansvarig (KOMINT)
Lokalansvarig
Idrottsansvarig (Funktionspost)
Studienämndsordförande (SNO, Funktionspost)

Under veckans gång kommer inlägg från nuvarande styrelsemedlemmar att dyka upp där de beskriver sina poster och vilka arbetsuppgifter de har. Under de kommande två veckorna kommer dessutom diverse styrelsemedlemmar att hålla hus i Hardox under luncherna så att ni får en chans att prata och fråga ut dem!

För att kandidera skickar man in sin kandidatur till val@open.ths.kth.se. Detta når då Valberedningen, som i år är Filip Berendt, Idun Cederberg och Jesper Frisk. Valberedningen kommer att individuellt hålla intervjuer med de som kandiderar under veckan.

Under valet så är det ni, alla Openister, som kommer att få rösta fram den person ni anser är lämpad bäst för posten. Kandidaterna kommer att få en chans att presentera sig själva kort innan det.
NOTERA: Man måste vara medlem i THS för att kunna rösta/sitta i styrelsen.

Har ni några andra frågor så är det bara att slänga iväg dem till vilken styrelsemedlem som helst! Är ni osäkra på vilka som sitter i styrelsen är det bara att gå in på https://www.opensektionen.se/styrelsen/, alternativt nå ut till oss via FB/prata med oss på plats 🙂

//KOMINT

Categories: Nyhet

0 Comments

Lämna ett svar